VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Nieuws

Stakeholdermanagement als aandachtsgebied

Vandaag de dag neemt stakeholdermanagement een meer en meer belangrijke positie in in de toezichthoudende rol van commissarissen. In de Governancecode 2015 staat dat zowel besturen als toezichthouders in dialoog moeten zijn en blijven met belanghebbende partijen. Voor veel toezichthouders en commissarissen is deze opstelling naar buiten toe nieuw. Wat is de rol die zij Lees verder »

Leergang “De aankomende commissaris” 2019-2020

Bent of kent u een aankomende commissaris die een leergang wil volgen om de kans op toegang tot een commissariaat (selectie door de RvC en fit-en-proper test van de Autoriteit wooncorporaties) te vergroten en bij te dragen aan hoogwaardige diversiteit in RvC’s? Op dit moment zijn nog meerdere plekken vacant voor de leergang “De aankomende Lees verder »

Online leeromgeving met E-introductieColleges

Ontwikkelingen op het gebied van een digitale lesomgeving staan niet stil. Avicenna heeft, als regiepartner van de VTW Academie, een online leeromgeving met E-introductieColleges ontwikkeld. De VTW Academie biedt u door de combinatie van masterclasses en de nieuw ontwikkelde online leeromgeving een optimale leercontext, waar ruimte wordt geboden om met vertrouwen zelf op zoek te Lees verder »