VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Online doorgang masterclasses

Doorgang opleidingen van dit najaar

De laatste weken van 2020 vinden er nog enkele masterclasses plaats. Heeft u nog niet alle PE punten voor dit jaar behaald? Sluit dan aan bij één van deze programma’s!

Vanwege de corona situatie zullen de masterclasses dit najaar, wanneer mogelijk, online worden uitgevoerd. Hier is in overleg met de VTW voor gekozen naar aanleiding van de laatste persconferentie(s) en de nog altijd urgente oproep om zoveel mogelijk thuis te werken. Wij beseffen ons terdege dat het online volgen van een masterclass veel vraagt van u als deelnemer, en zijn daarom druk bezig geweest de masterclasses om te vormen naar een online variant.

Wij vinden het belangrijk dat er tijdens een (online) masterclass voldoende ruimte is voor theorie, maar ook voor onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring. Een online bijeenkomst vraagt zowel van u als deelnemer, maar ook van onze docenten en onszelf als organisatie een andere voorbereiding en uitvoering tijdens de dag zelf. Samen met onze docenten zijn wij daarom afgelopen tijd hard bezig geweest om onze masterclasses geschikt te maken voor online, onder meer door (de opzet van) programma aan te passen, te zorgen voor voldoende pauzes en interacties en afwisseling in de werkvormen. Daarnaast heeft elke masterclass een technische host, die de gehele dag op de achtergrond aanwezig is. Voor u als deelnemer hebben we een privacy protocol, en een handleiding voor het werken in Zoom beschikbaar. U kunt dus met een gerust hart uw online sessie volgen!

Bekijk hier onze corona berichtgeving.