VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Online leeromgeving

Voor de masterclasses van de VTW Academie wordt gebruik gemaakt van een hybride werkvorm: de fysieke bijeenkomst(en) worden gecombineerd met een online leeromgeving.

De inhoud van deze online omgeving is volledig afgestemd op de door u gekozen opleiding en biedt u de mogelijkheid tot een goede voorbereiding, zodat u het maximale uit de dag haalt. Zo kunt u bijvoorbeeld alvast een E-introductieCollege bekijken, bijbehorende opdracht(en) maken, het programma inzien of relevante documenten doornemen.

De combinatie van een fysieke bijeenkomst en de online leeromgeving zorgt voor een optimale leercontext waar ruimte wordt geboden om met vertrouwen zelf op zoek te gaan naar antwoorden op vragen en waar reflectie gericht is op uw persoonlijke ontwikkeling.

Inloggen
In de uitnodigingsmail, die u ongeveer twee/drie weken voor de start van uw opleidingsdag ontvangt, vindt u meer informatie over de online omgeving en krijgt u een inschrijfcode. Om toegang te krijgen tot het online deel van de opleiding maakt u zelf een account aan op de leeromgeving. Na bevestiging hiervan kunt u uzelf de ontvangen code aan de betreffende opleiding koppelen.

Via deze link komt u op het portal van de online leeromgeving (vanaf half augustus werken wij met deze nieuwe online leeromgeving).