VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Online Colleges

Masterclasses die u overal en altijd kunt bekijken!

Naast de fysieke masterclasses, biedt de VTW academie u (samen met de Academie voor Toezichthouders en Commissarissen) diverse online colleges aan.  Dit zijn compacte programma’ s rondom thematieken die er spelen binnen woningcorporaties, maar ook op het gebied van toezichthouden in het algemeen. Ze bieden u de mogelijkheid uw kennis te vergroten waar en wanneer het u uitkomt. In maximaal 1,5 uur geven experts u een inhoudelijke en actuele update op één specifiek en relevant thema en wordt u uitgedaagd met interessante vragen. Deze online colleges zijn vormgegeven door de docenten die ook ingezet worden in het opleidingsaanbod van de VTW academie.

Na afronding van het online college bent u in de gelegenheid een certificaat van deelname te downloaden. Het is een grote meerwaarde dat u op uw eigen moment op een plek naar keuze het online college kunt bekijken.

U kunt hier rechts onze brochure downloaden met het volledige aanbod aanbod aan online colleges voor Toezichthouders en Commissarissen.

De volgende colleges zijn momenteel online beschikbaar:

Naar onze online colleges portaal