VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Online Colleges

Masterclasses die u overal en altijd kunt bekijken!

Naast de fysieke masterclasses, biedt de VTW academie u (samen met de Academie voor Toezichthouders en Commissarissen) diverse online colleges aan.  Dit zijn compacte programma’ s rondom thematieken die er spelen binnen woningcorporaties, maar ook op het gebied van toezichthouden in het algemeen. Ze bieden u de mogelijkheid uw kennis te vergroten waar en wanneer het u uitkomt. In maximaal 1,5 uur geven experts u een inhoudelijke en actuele update op één specifiek en relevant thema en wordt u uitgedaagd met interessante vragen. Deze online colleges zijn vormgegeven door de docenten die ook ingezet worden in het opleidingsaanbod van de VTW academie.

Na afronding van het online college bent u in de gelegenheid een certificaat van deelname te downloaden. Het is een grote meerwaarde dat u op uw eigen moment op een plek naar keuze het online college kunt bekijken.

De volgende colleges zijn momenteel online beschikbaar:

In de loop van 2021 zullen nieuwe colleges worden aangeboden. Thema’s die u binnenkort tegemoet kunt zien, zijn de volgende:

  • Toezicht op duurzaamheid – door mr. Elfrieke van Galen
  • Boardroom Dynamics – door Hannah Bovenkerk
  • Toezicht op prestatieafspraken – door Koos Parie en Bram Klouwen

Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte, via onze website, de nieuwsbrief en de social media van de VTW en de academie.

Ga hier naar de pagina van de online colleges.