VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Incompany

Wilt u een op maat gemaakt programma voor uw Raad van Commissarissen? Bij de VTW Academie bieden we incompany oplossingen die aansluiten bij uw specifieke vraag en behoeften.

Op basis van een telefonische intake met onze programmamanager wordt er een juiste match gemaakt met één of meerdere passende experts. De VTW Academie brengt de aanvrager in contact met de passende docent of sessiebegeleider. Vervolgens wordt er met de expert het programma, de opzet, data en de daarmee samenhangende kosten afgestemd. De incompany wordt als maatwerk training gezien en kan door de expert worden afgestemd op eventuele vragen en behoeften vanuit de organisatie.

Thema mogelijkheden

Voor een incompany training zijn diverse thema’s mogelijk. Voorbeelden van veelgevraagde thema’s zijn: waardegedreven toezicht, samenspel RvC en bestuur, digitalisering, dynamische oordeelsvorming en boardroom dynamics. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een reguliere masterclass uit het aanbod incompany af te nemen. We passen ons graag aan uw wensen aan, zodat u het maximale uit uw opleidingservaring haalt.

Voor (aan)vragen:

Wilt u graag met ons in contact komen rondom een specifiek vraagstuk binnen uw Raad van Commissarissen? Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw doelgroep en het gewenste thema? Vul dan het contactformulier in. De VTW Academie neemt dan contact op om een telefonische intake met u in te plannen om de wensen in kaart te brengen en een passende match te maken.

Uiteraard zijn wij ook bereikbaar voor vragen op het telefoonnummer 0570 – 76 00 06.

Incompany contactformulier