VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Incompany

Regelmatig wordt de VTW Academie door individuele Raden van Commissarissen benaderd of het mogelijk is om een op maat afgestemd programma te maken voor de betreffende Raad van Commissaris. Dit is een mogelijkheid.

Avicenna biedt bij incompany aanvragen enkel als dienstverlening aan dat zij een docent kan voorstellen op basis van de vraag. Avicenna zorgt op die wijze voor de match tussen de aanvrager en docent.

Op basis van een in eerste instantie telefonische intake wordt de aanvrager in contact gebracht met een passende docent of sessiebegeleider. Daarmee worden vervolgens het programma, de opzet, data en daarmee samenhangende kosten afgestemd.

Opzet

Op basis van een persoonlijke intake worden de te behandelen thematieken en de werkwijze in nauw overleg bepaald. De sessies worden zoveel mogelijk gepland op basis van de reguliere bijeenkomsten van de Raad van Commissaris, om zo ook aan te sluiten bij de casuïstiek en dynamiek van de Raad van Commissaris.

Docenten / begeleiders

Afhankelijk van de situatie kan de VTW Academie de juiste docent of begeleider voorstellen. Dat gebeurt op basis van een (telefonische) intake.

Voor (aan)vragen:

Voor uw vragen kunt u bellen met de VTW Academie op telefoonnummer 0570 76 00 06 of mailen naar: vtw@academievoortoezichthouders.nl