VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Corona virus – beleid VTW Academie

*UPDATE  16-02-2022*
Dit bericht wordt voortdurend aangepast naar aanleiding van richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en de GGD.

Het coronavirus en de maatregelen daaromtrent hebben invloed op ons allemaal. Die invloed is voor iedereen weer anders. Naar aanleiding van de afgelopen persconferenties zijn er veel vragen rondom de doorgang van onze masterclasses in 2022. We begrijpen uw vragen en informeren u graag over de gevolgen voor onze masterclasses.

De masterclasses gaan fysiek door

In de laatste persconferentie van 15 februari jl. is aangekondigd dat de huidige maatregelen, die genomen worden rondom inperking van het COVID-19 virus, komen te vervallen per 25 februari 2022.  Dit betekent dat wij op veilige wijze onze masterclasses kunnen en mogen organiseren. Onze masterclasses vinden dus weer live op locatie plaats. Tijdens onze masterclasses vinden wij het belangrijk om u als commissaris van nieuwe inzichten en perspectieven te voorzien, te voeden en verrijken. Er is voldoende ruimte voor de inbreng van eigen casussen, vragen en onderlinge dialogen. Vanzelfsprekend houden wij de RIVM-richtlijnen in de gaten en handelen daarnaar.

Vanzelfsprekend blijft gelden dat we u vragen bij klachten of een positieve test thuis te blijven en in dat geval contact met ons op te nemen dan kijken we samen naar een passend alternatief.

Mocht u vragen hebben over of u wel of niet aanwezig kunt zijn bij de masterclass, doe dan de RIVM-check of neem contact met ons op.

Wij wensen u een inspirerende opleidingsdag toe!