VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Corona virus – beleid VTW Academie

*UPDATE  23-09-2021*
Dit bericht wordt voortdurend aangepast naar aanleiding van richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en de GGD.

Het coronavirus en de maatregelen daaromtrent hebben een enorme impact op ons allemaal (gehad). Die impact is voor iedereen weer anders.

Gelukkig lijkt het erop dat we op de goede weg zitten en worden de maatregelen steeds meer losgelaten. Dat houdt in dat we dit najaar weer over gaan tot fysieke bijeenkomsten, waarin uitwisseling van kennis, ervaringen en nieuwe perspectieven weer optimaal worden gecombineerd. Vanzelfsprekend houden wij ons net als anderen aan de RIVM richtlijnen en handelen daarnaar.

De meest recente maatregelen rondom Covid-19 betekenen dat de locaties waar onze opleidingen plaats vinden, kunnen vragen om een QR-code of een negatief testbewijs. Wij vragen onze deelnemers hier zelf zorg voor te dragen. Een negatief testbewijs mag maximaal 24 uur oud zijn. Mocht je hierin ondersteuning wensen, laat het ons dan weten, dan kijken we wat we hierin voor je kunnen betekenen. Vanzelfsprekend blijft gelden dat we je vragen bij klachten thuis te blijven en in dat geval contact met ons op te nemen.

Daarnaast hanteren we een eigen corona protocol. Deze heeft de volgende uitgangspunten:

  • Veiligheid deelnemers, docenten en personeel staat te allen tijde voorop.
  • Richtlijnen van het RIVM zijn leidend voor medewerkers, docenten en deelnemers.
  • Focus van dit protocol zijn de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen.