VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

De laatste PE punten van 2019

Het 2019 jaar loopt ten einde. Ieder jaar dient u minimaal een aantal uren te besteden aan Permanente Educatie, gericht op uw ontwikkeling als corporatiecommissaris. Deze punten kunt u online registeren op de site van de VTW. Heeft u dit jaar het minimale aantal van 5 punten al behaald?

Om de ontbrekende punten dit jaar alsnog te behalen, biedt de VTW Academie een vijftal online masterclasses. Dit zijn korte sessies rondom vijf essentiële thema’s binnen de woningcorporatie-branche. De masterclasses bieden u de mogelijkheid uw kennis te vergroten waar en wanneer het u uitkomt. In maximaal 1,5 uur geven experts u een inhoudelijke en actuele update op één specifiek en relevant thema en wordt u uitgedaagd met interessante vragen.

De volgende vijf MasterClasses zijn beschikbaar en zijn allen vormgegeven samen met docenten en experts die ook ingezet worden in het opleidingsaanbod van de VTW academie.

  • Huurbeleid en betaalbaarheid en de rol van de RvC (1 PE punt)
  • De wereld van woningcorporaties (2 PE punten)
  • Financiën voor de niet-financiële commissaris van woningcorporaties (1 PE punt)
  • De RvC vanuit juridisch perspectief (1 PE punt)
  • De rol van de RvC bij vastgoedinvesteringen (2 PE punten)

U kunt de masterclass eenvoudig online bestellen, waarna u direct kunt starten met de eerste module. Leren waar en wanneer het voor u past dus!