VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Najaarsprogrammering masterclasses beschikbaar

Dit najaar biedt de VTW Academie u als commissaris opnieuw een divers en actueel opleidingsaanbod. Door op de afbeelding onderaan dit bericht te klikken, kunt u het volledige overzicht van masterclasses en leergangen openen. De pdf is interactief, dus als u op de masterclass klikt waar u meer over wilt weten, komt u direct op de betreffende websitepagina.

Na een bijzonder voorjaar, waarin live bijeenkomsten niet mogelijk waren en diverse masterclasses online zijn uitgevoerd, gaan we dit najaar weer over tot fysieke bijeenkomsten, waarin uitwisseling van kennis, ervaringen en nieuwe perspectieven worden gecombineerd. Er is voldoende ruimte voor inbreng van eigen casussen, vragen en onderlinge dialogen. Uiteraard houden we tijdens de bijeenkomsten rekening met de geldende richtlijnen van het RIVM (waaronder de 1,5 meter afstand) en zijn er heldere afspraken gemaakt met de locatie.

Nieuw in het programma zijn de masterclasses ‘Scenarioplanning’ en ‘Toezien op het verandervermogen’, die, zeker in deze tijd, mooie handvatten en inzichten geven voor uw rol als commissaris in de veranderende samenleving. 

Wij verwelkomen u de komende maanden graag bij onze masterclasses.

NOTE: Vanwege de veranderende corona omstandigheden kan het opleidingsprogramma aan veranderingen onderhevig zijn en kunnen extra edities worden bijgepland of data worden verschoven. Kijk voor de meest actuele data op onze website. Is een editie naar keuze vol, maar wilt u de opleiding wel graag volgen? Neem dan contact met ons op. We plaatsen u dan op de wachtlijst en houden u graag op de hoogte van nieuwe mogelijkheden.