VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Heeft u al gedacht aan een online masterclass?

2020 loopt alweer ten einde. Zoals ieder jaar u als commissaris ook nu weer minimaal een aantal uren te besteden aan Permanente Educatie, gericht op uw ontwikkeling als corporatiecommissaris. Deze punten kunt u online registeren op de site van de VTW. Heeft u dit jaar het minimale aantal van 5 punten al behaald? Door de corona periode waar we nu in zitten, is deze uitdaging misschien wel groter dan anders.

De VTW Academie helpt u hier graag bij, door het aanbieden van een vijftal online masterclasses. Dit zijn korte sessies rondom vijf essentiële thema’s binnen de woningcorporatie-branche. De masterclasses bieden u de mogelijkheid uw kennis te vergroten waar en wanneer het u uitkomt. In maximaal 1,5 uur geven experts u een inhoudelijke en actuele update op één specifiek en relevant thema en wordt u uitgedaagd met interessante vragen.

De volgende vijf MasterClasses zijn beschikbaar en zijn allen vormgegeven samen met docenten en experts die ook ingezet worden in het opleidingsaanbod van de VTW academie.

  • Huurbeleid en betaalbaarheid en de rol van de RvC (1 PE punt)
  • De wereld van woningcorporaties (2 PE punten)
  • Financiën voor de niet-financiële commissaris van woningcorporaties (1 PE punt)
  • De RvC vanuit juridisch perspectief (1 PE punt)
  • De rol van de RvC bij vastgoedinvesteringen (2 PE punten)

U kunt de masterclass eenvoudig online bestellen, waarna u direct kunt starten met de eerste module. Leren waar en wanneer het voor u past dus, ook in deze corona periode waarin fysieke bijeenkomsten niet altijd mogelijk zijn!