VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Leergang “De aankomende commissaris” 2019-2020

Bent of kent u een aankomende commissaris die een leergang wil volgen om de kans op toegang tot een commissariaat (selectie door de RvC en fit-en-proper test van de Autoriteit wooncorporaties) te vergroten en bij te dragen aan hoogwaardige diversiteit in RvC’s?

Op dit moment zijn nog meerdere plekken vacant voor de leergang “De aankomende commissaris”, welke dit najaar van start zal gaan.

Via een selectieprocedure kunt u kans maken op een kandidatenplek in het programma van de leergang. De leergang die één jaar duurt bestaat uit zeven opleidingsdagen in de vorm van workshops en een traineeship bij een RvC. De leergang richt zich op de ‘aankomende’ commissaris. Concreet gaat het om personen die geen of zeer beperkte toezichthoudende ervaring hebben (tussen de 35 en 50 jaar). De investering voor deelname aan de leergang “De aankomende commissaris” is: €4.250,- (btw is niet van toepassing).

Meer informatie treft u hier: Leergang ‘De aankomende commissaris’ 2019-2020

Bij vragen over bovenstaande kunt u contact opnemen met de VTW Academie via: 0570-760006 of via: vtw@academievoortoezichthouders.nl