VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

De nieuwe leaflet met het professionaliseringsaanbod van de VTW Academie voor 2024 is beschikbaar!

Een programma vol ontwikkelmogelijkheden om ook dit jaar weer te groeien in uw rol als commissaris. Om u te helpen een masterclass te kiezen die het beste aansluit bij uw ontwikkelbehoefte, presenteren we u graag in een overzichtelijk en compact schema ons volledige aanbod. We maken onderscheid tussen:

  • Basis masterclasses: deze masterclasses zijn bedoeld voor commissarissen die in hun eerste toezichtsperiode zitten en een basis zoeken om hun rol in te vullen.
  • Advanced masterclasses: deze masterclasses zijn bedoeld voor commissarissen die in hun tweede toezichtsperiode (of verder) zitten en hun toezichthoudende rol op een diepere laag willen vormgeven.
  • Themagerichte masterclasses: deze masterclasses zijn bedoeld voor commissarissen die verdieping zoeken op een specifiek thema.

Uiteraard geldt dit onderscheid als een advies en zijn alle masterclasses zowel voor beginnende als ervaren commissarissen te volgen.

Door in de pdf op de titel van de masterclass te klikken, komt u direct op de betreffende opleidingspagina, waar u meer informatie kunt vinden en u kunt aanmelden.

Wij verwelkomen u in 2024 graag bij onze masterclasses!