VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Een incompany opleiding voor uw organisatie?

Wist u dat u bij de VTW Academie ook de mogelijkheid heeft om een incompany opleiding of masterclass aan te vragen? Een op maat gemaakt programma dat perfect past bij de vragen die er binnen uw Raad van Commissarissen spelen. De Academie brengt u graag in contact met een passende expert, met wie u vervolgens zelf het programma, de opzet, thematieken en data afstemt.

Een diversiteit aan thema’s is mogelijk. Te denken valt hierbij aan allianties en samenwerkingen, toezichthouden als team, integriteitsvraagstukken, waardegedreven toezicht, het samenspel tussen RvC en RvB en huisvesting. Het is daarnaast ook mogelijk om met uw raad een reguliere opleiding binnen het bestaande programma van de VTW Academie incompany af te nemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn rondom het aanvragen van een maatwerk programma voor uw Raad van Commissarissen en de thema’s die voor u van belang zijn? Kijk dan op onze incompany pagina en vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.