VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

De huurder als strategische partner

In de veranderende tijd waarin we leven, wordt de huurder steeds kritischer. De klant is een cruciale strategische partner met een wettelijke verankerde positie. Als corporatie is het van groot belang om in te spelen en inzicht te hebben op de huurdersbeleving en het thuisgevoel van de huurder in hun woning of buurt. Als strategische partner geven huurders belangrijke input voor het verbeteren van de dienstverlening, assetmanagement en wijkaanpak.

In de masterclass ‘De huurder als consument en als strategisch partner’ wordt u meegenomen in de strategische vragen en krijgt u inzicht in hoe de kennis van het oordeel en het gedrag van de huurders van betekenis zijn voor de strategische keuzes van de corporatie. Voor commissarissen is de uitdaging om adequaat toezicht te houden op het brede palet van activiteiten die van betekenis zijn voor de belangrijkste stakeholders.

De eerstvolgende editie van deze masterclass vindt plaats op woensdag 12 april 2023. Hier vindt u meer informatie over deze masterclass en kunt u zich tevens aanmelden.