VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Bekijk de nieuwe leaflet voor ons aanbod aan online colleges

Wist u dat de VTW Academie, naast het aanbod aan fysieke opleidingen, ook diverse online colleges aanbiedt die u ondersteunen in uw professionalisering als commissaris? Deze online colleges geven u de mogelijkheid om uw kennis te vergroten waar en wanneer het uitkomt. Het zijn compacte modules die in gaan op actuele thema’s binnen de woningcorporaties, maar ook op het gebied van toezichthouden in het algemeen. Denk hierbij aan thema’s als waardegedreven toezicht en boardroom dynamics. Samen met onze ervaren docenten (die zelf ook veelal toezichthouder zijn), zijn de colleges vormgegeven. Deze docenten nemen u in circa een uur tot anderhalf uur mee in deze thematiek, waarbij u tussentijds wordt uitgedaagd met prikkelende vragen.

Bekijk hier de interactieve leaflet van ons aanbod aan online colleges. Klik op het online college van uw keuze voor een directe link naar de desbetreffende websitepagina.

U kunt deze online colleges via de website eenvoudig aanschaffen en volgen waar en wanneer het u uitkomt! Na afronding van het online college kunt u bovendien een certificaat van deelname downloaden. De colleges zijn uiteraard ook beschikbaar voor bestuurders, bestuurssecretarissen en andere geïnteresseerden.