VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

NIEUW Het spel van toezicht voor advanced commissarissen

In een goed team spreekt men elkaar aan en kan men constructief met verschillende opvattingen omgaan. De resultaten zijn beter en de bereidheid is groter om voor de uitkomst verantwoordelijkheid te nemen. Ook in een goed team blijft alertheid nodig om tijdig in te zien dat zaken een ongewenste kant op (kunnen) gaan en dan is het de kunst om effectief te interveniëren om erger te voorkomen en het bestuur op de goede koers te houden of weer te krijgen.

In het nieuwe blended programma ‘Het spel van toezicht voor advanced commissarissen’ wordt ingegaan op boardroom dynamics, teamvorming en effectieve interventies. Het ontwikkeltraject bestaat uit drie delen, waarin u als ervaren toezichthouder samen met gelijkgestemden na een korte theoretische samenvatting van onderwerpen op het gebied van boardroom dynamics aan de slag gaat met (eigen) ingebrachte casuïstiek, van de deelnemers en van de docenten.

Het programma levert u nieuwe inzichten en verdere ontwikkelde vaardigheden op passend bij eigentijds toezicht. Na het volgen van dit advanced programma kunt u beter inschatten welke interventie wanneer op zijn plaats is. Door uw vaardigheid goed teamwork te stimuleren is de toegevoegde waarde voor het bestuur en de organisatie van een hoger niveau dan voorheen.

De eerste editie van dit blended programma gaat van start op dinsdag 6 juni 2023. Hier kunt u meer informatie vinden over dit programma en kunt u zich tevens aanmelden.