VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Professionaliseringsaanbod 2020 VTW Academie

Voor aankomend jaar heeft de VTW Academie een divers en actueel opleidingsprogramma voor de minder en meer ervaren commissarissen bij woningcorporaties samengesteld. Door in deze folder op de titel van de masterclass te klikken komt u direct op de betreffende opleidingspagina, waar u meer informatie kunt vinden en waar u zich kunt aanmelden.


Wat is nieuw?
Nieuw dit jaar is het onderscheid tussen branchespecifieke en brancheoverstijgende masterclasses. De eerste zijn speciaal voor de VTW samengesteld en zijn gebaseerd op thema’s die voor woningcorporaties actueel en relevant zijn. Brancheoverstijgende masterclasses worden in samenwerking met andere brancheverenigingen aangeboden: de NVTZ (Vereniging van Toezichthouders in Zorg & Welzijn) en de VTOI-NVTK (Vereniging van Toezichthouders in Onderwijsinstellingen en Kinderopvang). Deze masterclasses zijn gebaseerd op essentials op het gebied van toezichthouden.

Daarnaast is een aantal nieuwe masterclasses toegevoegd en zijn bestaande masterclasses geactualiseerd. De online masterclasses maken nu eveneens onderdeel uit van het programma aanbod.

Al onze masterclasses bestaan uit een bewezen mix van gedegen, relevante kennis, ervaringen en vernieuwende perspectieven. Er is voldoende ruimte voor inbreng van casussen, vragen en onderlinge dialogen. Zodat u als commissaris bewuste keuzes kunt maken en doordachte daadkracht ontwikkelt voor de uitdagingen van vandaag en morgen.


In ontwikkeling
Ook in 2020 blijft de VTW Academie haar aanbod ontwikkelen en actualiseren. We houden u hier graag van op de hoogte. Eén van de thema’s, die in het nieuwe jaar wordt gelanceerd, is Toezicht op opdrachtgeverschap. In de loop van het jaar zullen meer nieuwe thema’s worden toegevoegd.

Wilt u op de hoogte blijven van deze nieuwe thema’s of heeft u een andere vraag?
Mail dan naar vtw@academievoortoezichthouders.nl of bel ons op 0570-760006.

Wij verwelkomen u in 2020 graag bij onze masterclasses.