VTW Academie
Professioneel toezichthouden met Passie voor volkshuisvesting

Docent:

Monika Milz is boardroom consultant en partner bij Governance Support. Naast algemene governancevraagstukken richt zij zich in het bijzonder op de werkgeverstaken van de RvC en managementdevelopment in de top in uiteenlopende sectoren, waaronder de corporatiesector. Zij vervult daarnaast diverse toezichtfuncties. Zij is onder meer commissaris bij De Volksbank (vm. SNS REAAL) en was toezichthouder bij UvA/Hogeschool van Amsterdam. Monika heeft brede ervaring opgedaan in haar carrière bij ABN AMRO en Rabobank, waar zij topfuncties bekleedde op commercieel gebied en op het terrein van human resources.

2 opleidingen gevonden

Leergang “Voor de Voorzitter”

  • 3 dagen
  • 15 punten

Deze opleiding wordt in samenwerking met de NVTZ Academie (Vereniging van Toezichthouders in Zorg & Welzijn) en de VTOI-NVTK Academie (Vereniging voor Toezichthouders in Onderwijsinstellingen en Kinderopvang) georganiseerd. Geïnteresseerden vanuit de drie maatschappelijke sectoren kunnen zich hiervoor aanmelden. Inhoud De voorzitter is cruciaal voor het functioneren van de Raad van Commissarissen. Hij/zij heeft een speciale Lees verder »

Masterclass “Werkgeverstaken van de RvC”

  • 1 dag
  • 5 punten

Deze opleiding wordt in samenwerking met de NVTZ Academie (Vereniging van Toezichthouders in Zorg & Welzijn) en de VTOI-NVTK Academie (Vereniging voor Toezichthouders in Onderwijsinstellingen en Kinderopvang) georganiseerd. Geïnteresseerden vanuit de drie maatschappelijke sectoren kunnen zich hiervoor aanmelden. Inhoud Eén van de belangrijkste taken van de raad van commissarissen is ervoor te zorgen dat geschikte Lees verder »